Bevestigingsmiddelen maken een kunst? Wij vinden van wel.

Borgh is gespecialiseerd in kwaliteitsbevestigingen die gericht zijn op efficiëntie en duurzaamheid, ontwikkeld vanuit het oogpunt van de gebruiker. Onze producten leveren een bijdrage op het gebied van kostenbesparing, kwaliteit en veiligheid. Borgh is actief op diverse terreinen. Denk hierbij aan bevestigingstechnieken voor de bouw- en installatiebranche en de ontwikkeling van innovaties. Onze kracht? Gelijke trend houden met de maatschappij, die steeds hogere eisen stelt aan bescherming van het milieu, energiebesparing, efficiëntie en kwaliteitshandhaving. Borgh speelt hier continu op in met een stevige achtergrond van (ruim 40 jaar) ervaring, gedegen know-how op het gebied van techniek, materiaalkennis en beproefde productiemethoden.

 

Keuring en certificering

Borgh beschikt over uitgebreide testfaciliteiten. Ons R&D team voert belastingsproeven uit en begeleidt certificerings- en patentaanvragen. Ook voorzien wij in technische handleidingen die optimale verwerking van onze producten waarborgen.

 

Borgh verpakkingslijn: stoer, sterk en efficiënt.

Borgh vindt dat een kwalitatief hoogwaardig product verpakt moet worden in een verpakking waarin het thuishoort. Een verpakking die voldoet aan dezelfde eisen die we aan onze producten stellen. De Borgh verpakkingslijn is optimaal aangepast aan de werksituatie van de professionele eindgebruiker. Borgh kiest daarom voor steeds meer kunststof verpakkingen in diverse maten zodat u efficiënter kunt werken. Neem voor meer informatie contact op met onze afdeling telefonische verkoop, zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Wilt u meer weten over onze kwaliteitsbevestigingen of heeft u specifieke vragen over onze producten? Neemt u dan contact op met één van onze vertegenwoordigers.

bestel.be@borgh.net

T +31 (0)32 14 67 13 91