Veiligheidsankers

Veiligheidsankers

Van verankering van gevelconstructies tot vloerverankering van hekwerken. Borgh biedt constructieve oplossingen voor diverse bouwprojecten voor de vakman die met kwalitatief hoogwaardige bevestigingsmaterialen wilt werken. Bij Borgh vinden wij het belangrijk dat iedereen zijn of haar bouwproject zo goed en veilig mogelijk kan uitvoeren. Zeker omdat er hoge eisen worden gesteld aan het draagvermogen en veiligheid bij het bevestigen van zware lasten op de bouwplaats. Wij garanderen u daarom betrouwbare en uitgebreid geteste constructieve bevestigingen die ontwikkeld zijn op basis van onze bevestigingsspecialisme. Bestel onze artikelen gemakkelijk en snel online op onze webshop.

Toon/Verberg filters

Voor elke professionele klus in de bouw sterke en veilige constructieve

bevestigingen van BORGH

Borgh heeft een divers assortiment aan constructieve bevestigingen. Wij hebben de belangrijkste constructieve bevestigingen op een rij gezet, zodat u meteen kunt bepalen welk product u nodig heeft bij een bepaalde klus.

Sterke constructiepluggen voor de verankering in gevelconstructies, hekwerken en meer

Met de BCP constructiepluggen van Borgh kunt u dankzij de geoptimaliseerde schroefdraadgeometrie en hoge belastingwaarden diverse zware materialen verankeren, zoals gevelconstructies, hekwerken of balustrades. De pluggen zijn ook prima te gebruiken in dakconstructies op steen ondergronden. De pluggen zijn toepasbaar in diverse soorten materialen, zoals beton, holle- en volle kalkzandsteen, metselsteen en meer. De pluggen zijn vervaardigd uit Nylon polyamide PA6, wat onze producten ongevoelig maakt voor veroudering en spanningsrelaxatie. In ons assortiment heeft u de keuze uit pluggen met een C-kraag of T-kraag. Met de C-kraag plug kunt u de plug perfect positioneren in massief materiaal. Bent u op zoek naar een plug die extra hecht aan het oppervlak? Dan is de T-kraag plug een aanrader. Naast de plug heeft u ook de keuze uit de platkopschroef of zeskantschroef. De constructiepluggen zijn per 50 stuks verpakt.

ETA gecertificeerde doorsteekankers voor de bevestiging van staalconstructies, machines ed.

Bent u op zoek naar extreem sterke en montagevriendelijke doorsteekankers voor de zware toepassingen? Neemt u dan eens een kijkje in ons doorsteekanker assortiment. De doorsteekankers van Borgh worden vaak gebruikt voor buitentoepassingen en zijn ideaal bij voorsteek-en doorsteekmontage van staalconstructies, machines en profielen. Ook voor het monteren van balkonschermen of balustrades aan een betonnen muur zijn de doorsteekankers uitermate geschikt. Bij Borgh weten we dat veiligheid cruciaal is bij mechanische bevestigingen. Onze doorsteekankers zijn daarom voorzien van een ETA keurmerk met identificatie lettercode, zodat u altijd een visuele nacontrole op de bouwwerf kan uitvoeren volgens de richtlijnen van de ETA.

Hulsankers en keil-en kanaalplaatankers voor de zware verankering aan de muur

Onze hulsankers en keil-en kanaalplaatankers zijn de ideale oplossing als u zware voorwerpen wilt bevestigen in holle-en volle beton of kalkzandsteen. Zo zijn onze hulsankers toepasbaar voor het monteren van ventilatiesystemen, trappen, keukenkasten ed. Wilt u katrollen en wind-of zonneschermen ophangen? Dan zijn onze keilankers met oog de beste keus. De ankers zijn vervaardigd uit verzinkt staal, wat het mogelijk maakt om voorwerpen met hoge belasting aan een muur te bevestigen. Bij de montage wordt de conus tijdens het aandraaien in de spreidingsklem getrokken, waardoor deze snel aangrijpt tegen de boorgatwand en slippen voorkomt wordt.

Betonbouten voor absolute installatiegemak

Met de betonbouten van Borgh kunt u bouwen op stevige bevestigingen in steenachtige ondergronden, zoals beton, holle kalksteen, gevelsteen, silicaatsteen en meer. Onze betonbouten zijn vervaardigd uit hoogwaardig gelegeerd en zijn voorzien van ruspert coating, waardoor deze optimaal beschermd zijn tegen zuren, basen en galvanische corrosie. Doordat u geen plug nodig heeft en de betonbouten meermaals herbruikbaar zijn, zijn deze bouten ideaal voor snelle en eenvoudige montages en demontages voor de constructie van metaal en hout. Dit maken de betonbouten duurzaam en economisch verantwoord.

Naast de bovengenoemde constructieve bevestigingen heeft Borgh voor de voorsteek-en doorsteekmontage ook messingpluggen en veiligheidsankers in het assortiment.

Daarom Borgh

Borgh is de bevestigingsspecialist voor de bouw, industrie en installatiebranche. Het ontwikkelen en op de markt brengen van innovatieve bevestigingsmaterialen en technieken is ons vak en onze passie. Onze producten bestaan uit kwalitatief hoogwaardig bevestigingsmaterialen en elektrisch handgereedschap die u gemakkelijk online bij ons kunt bestellen. Bestelt u boven €150? Dan wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan ontvangt u uw pakket de volgende dag op locatie! Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice.