Afbraamschijven

Bramen en oneffenheden wegwerken in gietijzer, metaal, staal of staalplaat? U vindt het in ons assortiment! 

Toon/Verberg filters

Met onze afbraamschijven kunt u gemakkelijk en snel uw materialen afbramen en bewerken voor een beter resultaat. Bij elke professionele klus is het belangrijk dat u de juiste schijf kiest. De afbraamschijven zijn bijvoorbeeld niet geschikt om metaal door te slijpen. Hiervoor kunt u het beste onze doorslijpschijven gebruiken. Wilt u meteen een grote hoeveelheid aan afbraamschijven bestellen? Dan bieden wij ook afbraamschijven in boxen.

Korrelgroottes

Onder elke lamellenschijf heeft u de keuze uit verschillende korrelgroottes. Hoe grover de korrels, hoe ruwer het resultaat. Zo hebben onze doorslijpschijven met een korrelgrootte van 16 tot 24 de grofste korrels, 30 tot 60 middelfijne korrels en 80 tot 120 de fijnste korrels. De korrelgroottes kunt u onder productomschrijving vinden.

Daarom Borgh

Borgh is de bevestigingsspecialist voor de bouw, industrie en installatiebranche. Het ontwikkelen en op de markt brengen van innovatieve bevestigingsmaterialen en technieken is ons vak en onze passie. Onze producten bestaan uit kwalitatief hoogwaardig bevestigingsmaterialen en elektrisch handgereedschap die u gemakkelijk online bij ons kunt bestellen. Bestelt u boven €150? Dan wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan ontvangt u uw pakket de volgende dag op locatie! Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice.