Handgereedschappen

Van bits en doppen tot handgereedschap. Ontdek ons assortiment aan gereedschappen voor uw professionele klussen! Wij bieden diverse soorten bits in verschillende formaten die compatibel zijn met (slag)schroefmachines. Wilt u moeren of bouten stevig vastdraaien? Dan is onze magnetische dopsleutel ideaal. Zoekt u simpele handgereedschappen, zoals schroevendraaiers of vouwmeters? Ook deze kunt u vinden in ons gereedschappen assortiment.

Toon/Verberg filters

Schroevendraaier voor de simpele klussen

De schroevendraaier! Vaak nog een onmisbaar stuk handgereedschap in de gereedschapskist van de professionele klusser. Van het snel vast of losschroeven van kruiskopschroeven tot gleufkopschroeven. De schroevendraaier blijft altijd handig voor de simpele klussen. Er zijn diverse soorten schroeven. Gelukkig biedt Borgh schroevendraaiers met verschillende aansluitingen. Of het nu om Torx of Pozi-drive schroeven gaat, bij Borgh heeft u de keuze uit schroevendraaiers met meerdere aansluitingen. Om tot de juiste keuze te komen vindt u bij het artikel schroevendraaier een bredere keus aan schroevendraaiers onder het kopje productomschrijving.

Nooit meer schroeven kwijtraken: de schroevendraaier magnetisch

Hoe vervelend is het als u een schroef kwijtraakt tijdens een klus? Met de schroevendraaier magnetisch is dat verleden tijd. Deze schroevendraaier biedt de perfecte oplossing als u schroeven moet vastdraaien op onmogelijke of moeilijk bereikbare plekken. De schroeven blijven door de magneet gemakkelijk op hun plek waardoor het vastschroeven een stuk eenvoudiger wordt.

Duurzame professionele vouwmeter

De vouwmeter, ook wel duimstok genoemd, is een handige meetinstrument die voor timmermannen en schilders onmisbaar zijn voor de nauwkeurige meetwerk bij professionele klussen. Bij Borgh vindt u de vouwmeter die gemakkelijk ingeklapt kan worden en in elke gereedschapskoffer, broek-of jaszak past. De vouwmeter is gemaakt van hoogwaardige hout, waardoor de vouwmeter erg duurzaam is. De vouwmeter is 2 meter, waardoor u optimaal kunt meten.

Daarom Borgh

Borgh is de bevestigingsspecialist voor de bouw, industrie en installatiebranche. Het ontwikkelen en op de markt brengen van innovatieve bevestigingsmaterialen en technieken is ons vak en onze passie. Onze producten bestaan uit kwalitatief hoogwaardig bevestigingsmaterialen en elektrisch handgereedschap die u gemakkelijk online bij ons kunt bestellen. Bestelt u boven €150? Dan wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan ontvangt u uw pakket de volgende dag op locatie! Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice.