Spouw- en isolatiebevestigingen

Spouw- en isolatiebevestigingen

Een huis kunt u op verschillende manieren isoleren. Denk hierbij aan spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie, gevelisolatie en het gebruik van isolatieglas. Bij BORGH focussen wij ons voornamelijk op de montage van de dak, gevel en spouwmuur. Ontdek ons assortiment aan spouw- en isolatiebevestigingen voor uw professionele klussen!

Voor het isoleren van spouwmuur wordt in de nieuwbouw isolatieplaten en folies toegepast. Hiervoor worden materialen zoals steenwol, glaswol, geëxpandeerd polystyreen (EPS), geëxtrudeerd polystyreen (XPS), polyurethaan (PUR), resolhardschuim (PF) of polyisocyanuraat (PIR) gebruikt. Er zijn ook folies die in de spouw worden geplaatst en die werken op basis van reflectie. Er zijn daarnaast isolatieplaten die standaard voorzien zijn van folies, waardoor de werking van de plaat en de folie worden gecombineerd.

Een dak isoleren kan met verschillende materialen, glaswol is daar een van. Glaswol is erg eenvoudig te plaatsen en het is een redelijk goedkoop isolatiemateriaal. PUR-schuim wordt ook gebruikt om een dak te isoleren en alle hoeken en gaten op te vullen. Zo ontstaat een naadloze dakisolatie. Tot slot worden isolatieplaten ook gebruikt in het dak, deze dakisolatieplaten zijn vaak beschikbaar in grote afmetingen. Meestal worden deze platen gemaakt van PIR, PUR, XPS of EPS.

Tot slot wordt er voor gevelisolatie heel wat mogelijke isolatiematerialen gebruikt. De meest gebruikte materialen zijn polystyreen, steenwol en cellulaire glasplaten.

BORGH Spouw en isolatiebevestigingen
Een woning isoleren is essentieel voor een modern huis en wij van BORGH begrijpen dat maar al te goed. Bij BORGH kunt u daarom altijd rekenen op een stevige bevestiging van uw isolatiemateriaal, die u niet in de kou laat staan. Met een breed assortiment aan spouwankersystemen kan uw isolatie in elk soort muur, dak of voeg gefixeerd worden door onze unieke Combifix en Massifix oplossingen. Werkt u met isolatie op/in bijvoorbeeld daken, dan hebben wij hier ook luchtdichte oplossingen en hulpmiddelen voor. Kijk hiervoor vooral in ons assortiment isolatiebevestigingen. Bij deze isolatiebevestigingen vindt u ook allerlei oplossingen om in isolerende materialen eenzijdig te bevestigen. Alle andere benodigdheden zoals extra spouwankers vind u bij onze spouwankers en toebehoren.

Daarom Borgh


Borgh is de bevestigingsspecialist voor de bouw, industrie en installatiebranche. Het ontwikkelen en op de markt brengen van innovatieve bevestigingsmaterialen en technieken is ons vak en onze passie. Onze producten bestaan uit kwalitatief hoogwaardig bevestigingsmaterialen en elektrisch handgereedschap die u gemakkelijk online bij ons kunt bestellen. Bestelt u boven €150? Dan wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan ontvangt u uw pakket de volgende dag op locatie! Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice