Betonankers

Betonankers

Betonankers zijn geschikt voor voorsteek- en doorsteekmontage. U kunt deze gebruiken voor diverse toepassingen, zoals montage van diverse profielen, rails, raam- en gevelconstructies en onderconstructies voor installatie. De betonankers zijn ook geschikt voor voorsteekmontage voor draadeinden en installatiebeugels met metrische draad. Betonankers kunnen uitsluitend bevestigd worden op beton, geïsoleerde betonpanelen, volle kalkzandsteen, silicaatsteen, holle welfsels en kanaalplaatvloeren. Bestel onze artikelen gemakkelijk en snel online op onze webshop.

Toon/Verberg filters

Waarom betonankers van Borgh?

Brandveiligheid in de installatie- en bouwwereld is enorm belangrijk. Bouwondernemingen en installatiebedrijven zijn verantwoordelijk voor de operationele veiligheid, niet alleen voor het gebouw of werkplek. Borgh heeft brandbestendige betonankers ontwikkeld, waardoor constructie niet direct valt door de smeltende pluggen uit het dak. Hierdoor is er een grotere kans dat persoonlijk letsel voorkomen wordt. Daarnaast hebben de betonankers een boordiameter van 6mm, wat zorgt voor hogere belastingwaarden. De betonankers zijn zo ontwikkeld dat er een propere afwerking en compleet vlakke bevestiging zonder bramen gerealiseerd wordt tijdens het bevestigen.

In onze webshop bieden wij vier type brandbestendige betonankers. Deze lichten wij kort hieronder toe, zodat u de juiste betonanker voor de juiste klus vindt.

De betonanker schotelkop (SK) heeft een kopdiameter van 17 mm en is uitermate geschikt voor het bevestigen van steunen, raammontage en rails. De korte betonanker wordt vooral gebruikt om bewapening van beton te vermijden. De betonanker schotelkop SKR met een kopdiameter van 14 mm kan ook gebruikt worden voor het bevestigen van steunen en rails, echter kunnen deze in nauwere rails gebruikt worden door de gereduceerde kopdiameter. Voor deze betonankers geldt ook dat deze vooral gebruikt worden om bewapening van beton te vermijden. Door de perfecte drukverdeling bij sleufgaten en- of dunwandige materialen zijn sluitringen overbodig. De betonanker binnendraad (BI) kunt u gebruiken voor het monteren van beugels waar op zijn beurt buisvormige objecten in gefixeerd kunnen worden. Met de betonanker buitendraad kunt u draadstangen monteren, bijvoorbeeld voor het bevestigen van kabelgoten.   

Daarom Borgh

Borgh is de bevestigingsspecialist voor de bouw, industrie en installatiebranche. Het ontwikkelen en op de markt brengen van innovatieve bevestigingsmaterialen en technieken is ons vak en onze passie. Onze producten bestaan uit kwalitatief hoogwaardig bevestigingsmaterialen en elektrisch handgereedschap die u gemakkelijk online bij ons kunt bestellen. Bestelt u boven €150? Dan wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan ontvangt u uw pakket de volgende dag op locatie! Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice.