Hollewandbevestigingen

Binnen Borgh weten wij als geen ander hoe divers de werkzaamheden van de professionele installatievakman kunnen verschillen. Van het uitvoeren van nieuwe installaties bij nieuwbouw of aanbouw bij bestaande woningen, zoals leidingen, cv-ketels, geisers en sanitair tot het uitvoeren van reparaties. Bij Borgh vindt u een uitgebreid en divers assortiment aan installatieproducten, zodat u uw professionele klussen met kwalitatief hoogwaardige producten kunt klaren!

Toon/Verberg filters

Installatiematerialen voor de professionele klus

Borgh biedt een divers assortiment aan installatieproducten voor een breed scala aan installatiewerkzaamheden, variërend van loodgieter tot elektricien werkzaamheden. Met het juiste installatiemateriaal installeert u producten veilig en netjes. Wij bieden passende oplossingen in de installatiesector in verschillende soorten en maten. Wij geven hieronder een paar voorbeelden van installatietoepassingen met de installatieproducten van Borgh.

Hoogwaardige installatieproducten voor de hollewandbevestigingen

Borgh heeft op het gebied van hollewandbevestigingen speciale installatieproducten voor verschillende holle ruimten of hol bouwmateriaal. Zo bieden wij brandbestendige schroefankers die u gemakkelijk, snel en efficiënt kunt bevestigen in plaatmaterialen met achterliggende holle ruimten. Maar ook met onze montagevriendelijke Borghnuts bent u voor het bevestigen van draadstangen, bouten en schroeven in wanden en plafonds aan het juiste adres!

Installaties voor CV, sanitair en HVAC

Van het monteren van watervoerende leidingen op wanden en muren tot het professioneel bevestigen en/of afhangen van leidingwerk. Bij Borgh kunt u altijd rekenen op een stevige bevestiging aan installatieproducten die u niet in de kou laten staan. Zo bieden wij bijvoorbeeld voor CV installateurs kwalitatieve cliczadels (met of zonder moer) waarmee gas- en waterdichte verbindingen gemaakt kunnen worden tussen een of meerdere leidingen. Om de cliczadels te koppelen bieden wij ook wandplaten en clicmoeren. Werkt u daarnaast vaak met leidingen en buizen, bijvoorbeeld in de hekwerksector, stallenbouw of installatietechniek? Dan bieden wij ook hoogwaardige materialen voor het veilig bevestigen van leidingen en buizen, zoals beugels. Neemt u een kijkje in ons CV-sanitair-HVAC assortiment!

Kwalitatieve installatieproducten voor electro

Van het strak monteren van kabels met onze kabelklemmen tot het bevestigen van leidingen en buizen met onze clipfix. Als u goed voorbereid elektrische installaties wilt aanleggen, bent u bij Borgh aan het juiste adres. Met de installatieproducten van Borgh maakt u onder andere snel en eenvoudig verbindingen en aansluitingen uit hoogwaardige materialen die vervaardigd zijn uit Nylon polyamide PA6. Dit maakt onze producten ongevoelig voor veroudering en spanningsrelaxatie! Neemt u eens een kijkje in ons electro installatie assortiment!

Daarom Borgh

Borgh is de bevestigingsspecialist voor de bouw, industrie en installatiebranche. Het ontwikkelen en op de markt brengen van innovatieve bevestigingsmaterialen en technieken is ons vak en onze passie. Onze producten bestaan uit kwalitatief hoogwaardig bevestigingsmaterialen en elektrisch handgereedschap die u gemakkelijk online bij ons kunt bestellen. Bestelt u boven €150? Dan wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan ontvangt u uw pakket de volgende dag op locatie! Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice.