Diamantboren

Op zoek naar diamantboren voor droog of nat gebruik? Ontdek ons assortiment aan diamantboren. Onze diamantboren zijn voorzien van speciale snijkristallen, waardoor u vlijmscherpe resultaten krijgt na het boren. Wij bieden verschillende diamantboren voor diverse professionele doeleinden.

Toon/Verberg filters

Voor elke professionele klus de juiste diamantboor

Bij elke professionele klus is het belangrijk dat u rekening houdt met het soort materiaal waarin er geboord moet worden. Wij bieden verschillende type diamantboren op onze webshop, maar welke diamantboor kunt u het beste gebruiken bij een professionele klus? Wij hebben een paar voor u op een rij gezet, zodat u meteen kunt bepalen welke diamantboor u nodig heeft bij een bepaalde klus.

Gaten maken in tegels: #KERBO diamantboren en keramiekboren

Wilt u gaten maken in zachte, harde of vol keramische tegels, zoals blauwe hardsteen, graniet en natuursteen? Dan zijn onze keramiekboren en #KERBO diamantboren de perfecte keus. De diamantboren voor tegels leveren we in de maten 5 tot 12 millimeter en zijn per stuk verpakt. Om tot de juiste keuze te komen vindt u bij elk diamantboor alle informatie onder het kopje gegevens.

Droog en natboren in harde en zachte steensoorten:

diamantboren nat/droog met ½ gas

Bent u op zoek naar een diamantboor waar u zowel nat als droog kunt boren? Dan zijn onze diamantboren nat/droog met ½ gas de ideale keus! Deze diamantboor is materiaal-en tijdbesparend, doordat u gemakkelijk en snel kunt natboren in beton en harde steen en droog kunt boren in zachtere steensoorten met de bijgeleverde stofafzuiging.

Watergekoeld boren in dunne en dikke natuursteen en beton: mini diamantboren ½ i.c.m. boorsysteem mini diamantboren ½

Onze mini diamantboren ½ is, in combinatie met ons boorsysteem, ideaal als u met een zeer hoog toerental (en lichtgewicht) watergekoeld wilt boren in diverse materialen, zoals beton, graniet en tegels. Onze krachtige boorsysteem is uitgerust met een PRCD-schakelaar en centreerhulpstuk voor precisieboren.

Naast de bovengenoemde diamantboren, vindt u bij ons nog meer in ons diamantboren assortiment, zoals diamantboren droogboren, adapters, speciale centreerboren en meer!

Daarom Borgh

Borgh is de bevestigingsspecialist voor de bouw, industrie en installatiebranche. Het ontwikkelen en op de markt brengen van innovatieve bevestigingsmaterialen en technieken is ons vak en onze passie. Onze producten bestaan uit kwalitatief hoogwaardig bevestigingsmaterialen en elektrisch handgereedschap die u gemakkelijk online bij ons kunt bestellen. Bestelt u boven €150? Dan wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan ontvangt u uw pakket de volgende dag op locatie! Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice.