Slijp- en schuurmiddelen

Op zoek naar slijpschijven of afbraamschijven voor uw professionele klussen? Bij Borgh bent u aan het juiste adres! Borgh beschikt over een uitgebreid assortiment aan slijpmiddelen met een hoog slijpend vermogen.

Voor elke professionele klus de juiste slijpmiddel

Bij elke professionele klus is het belangrijk dat u rekening houdt met het soort materiaal waarin er gesneden of geschuurd moet worden. Wij bieden diverse slijpmiddelen op onze webshop, maar welke schijf kunt u het beste gebruiken bij een professionele klus? Wij hebben de slijpmiddelen voor u op een rij gezet, zodat u meteen kunt bepalen welke slijpmiddel u nodig heeft bij een bepaalde klus.

Snijden in diverse metaal-en staalmaterialen: doorslijpschijven

Met onze doorslijpschijven snijdt u zeer snel en nauwkeurig in diverse metaalsoorten, zoals staalplaten, sandwichpanelen en meer. Borgh biedt professionele doorslijpschijven in verschillende diameters, variërend tussen de 115 tot 300 millimeter. De dikten van de schijven variëren tussen de 0,8 en 3 millimeter. Hoe groter de schijf, hoe dieper u kunt slijpen.

Afbramen van metaal en staalmaterialen: afbraamschijven

Met onze afbraamschijven kunt u gemakkelijk en snel uw materialen afbramen en bewerken voor een beter resultaat. Door de perfecte slijpprestaties en optimale materiaalafname zijn onze afbraamschijven perfect voor het afbramen van metaal en staalmaterialen, zoals gietijzer.

Stalen oppervlakken schuren: lamellenschijven

Wilt u stalen oppervlakken of hoeken schuren, die weinig tot geen nabewerking nodig hebben, dan biedt Borgh hoge kwaliteit lamellenschrijven aan. De lamellenschijven kunt u prima gebruiken op harde materialen, zoals metaal, koper, gietijzer en meer. Ontdek ons assortiment aan lamellenschijven hier.

Belangrijk bij het aanschaffen van slijpschijven

Het is belangrijk om vooraf te weten met welke factoren u rekening moet houden bij het aanschaffen van onze slijpschijven voor uw professionele klussen. Allereerst is het aan te raden om te letten op het aantal maximale toeren dat een schijf kan verdragen. Deze kunt u vinden op de afbeeldingen van onze slijpschijven. Het is voor uw eigen veiligheid zeer belangrijk dat het aantal toerental van onze slijpschijven nooit lager is dan het toerental van uw slijper.

Daarom Borgh

Borgh is de bevestigingsspecialist voor de bouw, industrie en installatiebranche. Het ontwikkelen en op de markt brengen van innovatieve bevestigingsmaterialen en technieken is ons vak en onze passie. Onze producten bestaan uit kwalitatief hoogwaardig bevestigingsmaterialen en elektrisch handgereedschap die u gemakkelijk online bij ons kunt bestellen. Bestelt u boven €150? Dan wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan ontvangt u uw pakket de volgende dag op locatie! Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice.