Isolatiebevestigingen

Isolatiebevestigingen

Een huis kunt u op verschillende manieren isoleren. Denk hierbij aan spouwmuurisolatie, vloerisolatie, dakisolatie, gevelisolatie en het gebruik van isolatieglas. Bij BORGH focussen wij ons voornamelijk op de montage van de dak, gevel en spouwmuur. Ontdek ons assortiment aan spouw- en isolatiebevestigingen voor uw professionele klussen!

Toon/Verberg filters

Voor het isoleren van spouwmuur wordt in de nieuwbouw isolatieplaten en folies toegepast. Hiervoor worden materialen zoals steenwol, glaswol, geëxpandeerd polystyreen (EPS), geëxtrudeerd polystyreen (XPS), polyurethaan (PUR), resolhardschuim (PF) of polyisocyanuraat (PIR) gebruikt. Er zijn ook folies die in de spouw worden geplaatst en die werken op basis van reflectie. Er zijn daarnaast isolatieplaten die standaard voorzien zijn van folies, waardoor de werking van de plaat en de folie worden gecombineerd.

Een dak isoleren kan met verschillende materialen, glaswol is daar een van. Glaswol is erg eenvoudig te plaatsen en het is een redelijk goedkoop isolatiemateriaal. PUR-schuim wordt ook gebruikt om een dak te isoleren en alle hoeken en gaten op te vullen. Zo ontstaat een naadloze dakisolatie. Verder worden isolatieplaten ook gebruikt in het dak, deze dakisolatieplaten zijn vaak beschikbaar in grote afmetingen. Meestal worden deze platen gemaakt van PIR, PUR, XPS of EPS. Tot slot wordt er voor gevelisolatie heel wat mogelijke isolatiematerialen gebruikt. De meest gebruikte materialen zijn polystyreen, steenwol en cellulaire glasplaten.

BORGH Isolatiebevestigingen
Voor het eenzijdig isoleren heeft BORGH vele opties beschikbaar, of u nu twee isolatieplaten aan elkaar wilt monteren met behulp van onze isolatieschroeven of glaswol eenzijdig in een muur wilt monteren met onze isolatiesterren, u bent altijd verzekerd van een snelle en stevige montage. Folies zijn bij BORGH met behulp van onze folieschroeven in een handomdraai te monteren in isolatiematerialen. Ook voor een stevige montage in isolatiemateriaal heeft BORGH een aantal isolatiepluggen waarmee montage in isolatiemateriaal mogelijk is. Onze pleisterankers of pleisterpluggen zijn uitermate geschikt om gemakkelijk attributen te fixeren in materialen zoals PIR, PUR, XPS of EPS.

Daarom Borgh


Borgh is de bevestigingsspecialist voor de bouw, industrie en installatiebranche. Het ontwikkelen en op de markt brengen van innovatieve bevestigingsmaterialen en technieken is ons vak en onze passie. Onze producten bestaan uit kwalitatief hoogwaardig bevestigingsmaterialen en elektrisch handgereedschap die u gemakkelijk online bij ons kunt bestellen. Bestelt u boven €150? Dan wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan ontvangt u uw pakket de volgende dag op locatie! Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice.