Chemische verankering

Chemische verankering

Chemische verankering is de ideale oplossing wanneer eenvoudige mechanische bevestiging niet voldoende is in binnen- en buitenomgevingen. Zeker als er hoge eisen worden gesteld aan het draagvermogen en veiligheid bij het bevestigen van zware lasten op de bouwplaats. Bij Borgh garanderen wij u betrouwbare verankeringsproducten door onze speciaal ontwikkelde verankeringstechnologie.

Toon/Verberg filters

Voor elke professionele klus in de bouw of industrie het juiste chemische product

Borgh biedt een divers assortiment aan chemische producten. Wij hebben de belangrijkste chemische producten voor u op een rij gezet, zodat u meteen kunt bepalen welke chemische product u nodig heeft bij een bepaalde klus.

BORGH chemische ankers met ankerstangen voor de zware verankering

Onze chemische ankers zijn gevuld met een speciale twee-componenten hars en zijn ideaal voor spreiddruk-vrije en zware verankeringen in zware constructieonderdelen, zoals steen en beton. De chemische ankers kunnen toegepast worden in zowel volle als holle muren. Belangrijk is dat u bij de verankering met chemische ankers onze ankerstang dient te gebruiken om de vermenging en chemische reactie van de twee componenten hars mogelijk te maken. De chemische verankering is volledig opgelost wanneer de stoffen zijn verhard en u voldoende weerstand ondervindt bij het gebruik van de schroefmachine. Het gebruik van de chemische ankers in combinatie met ankerstangen is vooral voordelig en duurzaam, omdat onze chemische ankers de juiste mortelhoeveelheid bevatten. De chemische verankering is dus ideaal voor professionals die dagelijks gebruik maken van meerdere chemische ankers op de bouwplaats.  

Borgh BCM- Max chemische mortel met ankerstangen voor de zware verankering

De BCM- Max chemische mortels van Borgh zijn ideaal voor de spreiddrukvrije en zware verankeringen in zware constructieonderdelen, zoals beton en steen en kunnen toegepast worden voor bijvoorbeeld het plaatsen van staalconstructies, machines, balustrades en nog vele andere toepassingen. Onze chemische mortel is samengesteld uit twee-componenten vinylestermortel en is styreenvrij, waardoor deze reukvrij is. De speciale mengspuitmonden van BORGH zorgen voor een snelle en efficiënte vermenging van de mortel tijdens het inbrengen in het boorgat. De BCM- Max chemische mortel dient gebruik te worden in combinatie met onze ankerstangen. De BCM Max chemische mortel kan in combinatie met onze ankerstangen ook toegepast worden in holle en geperforeerde bouwmaterialen met onze zeefhulzen en binnendraadshulzen. Als u professionele patronen wilt spuiten met de chemische mortel, raden wij u aan om onze professionele patroonspuiten te gebruiken.

Daarom Borgh

Borgh is de bevestigingsspecialist voor de bouw, industrie en installatiebranche. Het ontwikkelen en op de markt brengen van innovatieve bevestigingsmaterialen en technieken is ons vak en onze passie. Onze producten bestaan uit kwalitatief hoogwaardig bevestigingsmaterialen en elektrisch handgereedschap die u gemakkelijk online bij ons kunt bestellen. Bestelt u boven €150? Dan wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan ontvangt u uw pakket de volgende dag op locatie! Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice.