Doorslijpschijven

Doorslijpschijven nodig voor het in- en doorslijpen van alle soorten metaal, zoals RVS, buizen, plaatmateriaal en meer? U vindt het in ons assortiment! Borgh biedt professionele doorslijpschijven in verschillende diameters, variërend tussen de 115 tot 300 millimeter. De dikten van de schijven variëren tussen de 0,8 en 3 millimeter. Hoe groter de schijf, hoe dieper u kunt slijpen.

Toon/Verberg filters

Voor elke professionele klus de juiste lamellenschijf

Bij elke professionele klus is het belangrijk dat u rekening houdt met het soort materiaal waarin er gesneden moet worden. Wij bieden verschillende doorslijpschijven op onze webshop, maar welke schijf kunt u het beste gebruiken bij een professionele klus? Wij hebben de doorslijpschijven voor u op een rij gezet, zodat u meteen kunt bepalen welke doorslijpschijf u nodig heeft bij een bepaalde klus.

Voor het nauwkeurig en snel snijden in dunnere metaalmaterialen en RVS: doorslijpschijven A46 en A60

De doorslijpschijven A46 en A60 zijn onmisbaar voor iedere vakman. Door de dunne, maar sterke bladen kunt u trillingvrij sneden aanbrengen aan materialen, zoals Inox, aluminium, dunwandige staalplaten en meer. Daarnaast hebben deze doorslijpschijven een zeer goede koeling, waardoor materiaalverkleuring en/of -vervorming voorkomen wordt. Wilt u meteen een grote hoeveelheid aan doorslijpschijven bestellen? Dan bieden wij ook doorslijpschijven in boxen.

Voor het snijden in dikkere metaal en staalmaterialen: doorslijpschijven A24 en A30

Bent u op zoek naar universele doorslijpschijven in dikke metaal en staalmaterialen, bijvoorbeeld voor demontagewerk? Dan zijn onze doorslijpschijven A24 en A30 de ideale keus. De doorslijpschijf A24 is een stabielere schijf; perfect als u werkzaamheden op hoogte verricht Voor werkzaamheden in de werkplaats of een goed bereikbare plaats is de A30 zeer geschikt voor diverse werkzaamheden, zoals metaalconstructie, smeedwerken en meer! Wilt u meteen een grote hoeveelheid aan doorslijpschijven bestellen? Dan bieden wij ook doorslijpschijven in boxen.

Korrelgroottes

Onder elke lamellenschijf heeft u de keuze uit verschillende korrelgroottes. Hoe grover de korrels, hoe ruwer het resultaat. Zo hebben onze doorslijpschijven met een korrelgrootte van 16 tot 24 de grofste korrels, 30 tot 60 middelfijne korrels en 80 tot 120 de fijnste korrels. De korrelgroottes kunt u onder productomschrijving vinden.

Daarom Borgh

Borgh is de bevestigingsspecialist voor de bouw, industrie en installatiebranche. Het ontwikkelen en op de markt brengen van innovatieve bevestigingsmaterialen en technieken is ons vak en onze passie. Onze producten bestaan uit kwalitatief hoogwaardig bevestigingsmaterialen en elektrisch handgereedschap die u gemakkelijk online bij ons kunt bestellen. Bestelt u boven €150? Dan wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan ontvangt u uw pakket de volgende dag op locatie! Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice.