Decoupeerzagen

Van het zagen van hele eenvoudige cirkels tot  driehoeken. Met onze decoupeerzagen kunt u gemakkelijk figuren uitzagen in diverse materialen. Onze decoupeerzagen zijn flexibel in gebruik en door de korte zaagbladen maakt u gemakkelijk scherpe bochten. Kortom: deze zaag is perfect voor precisieklussen!

Toon/Verberg filters

Voor elke professionele klus de juiste decoupeerzaag

Bij elke professionele klus is het belangrijk dat u rekening houdt met het soort materiaal waarin er gezaagd moet worden. Wij bieden diverse decoupeerzagen op onze webshop, maar welke zaag kunt u het beste gebruiken bij een professionele klus? Wij hebben de decoupeerzagen voor u op een rij gezet, zodat u meteen kunt bepalen welke decoupeerzaag u nodig heeft bij een bepaalde klus.

Zagen in hout: decoupeerzagen universeel hout

Met de decoupeerzagen universeel hout kunt u in vrijwel alle houtmaterialen vormen, randen of bochten uitzagen. Deze decoupeerzagen leveren we in de lengtematen 50 tot 125 millimeter en in de diktes variërend van 1,3 tot 1,7 millimeter. Wilt u meteen een grote hoeveelheid aan decoupeerzagen bestellen? Dan bieden wij ook decoupeerzagen universeel hout in boxen.

Zagen in basis metaal-en staalmaterialen: decoupeerzagen universeel metaal

Onze decoupeerzagen universeel metaal zijn zeer geschikt voor het uitzagen van diverse vormen in basis metaal en staalmaterialen, zoals aluminium, staalplaten en metalen buizen. De decoupeerzagen universeel metaal zijn beschikbaar in de lengtematen 50 tot 105 millimeter en in de diktes variërend van 1,2 tot 4 millimeter. Wilt u meteen een grote hoeveelheid aan decoupeerzagen bestellen? Dan bieden wij ook decoupeerzagen universeel hout in boxen.

Zagen in extreem hard metaal: decoupeerzagen universeel hardmetaal-widia

Wilt u figuren zagen in moeilijk te verspanen metaalsoorten, zoals gietijzer, RVS, koper en andere soorten zware metalen? Dan zijn onze decoupeerzagen universeel hardmetaal-widia ideaal de ideale keus. De decoupeerzagen universeel hardmetaal-widia zijn beschikbaar in de lengtematen 50, 55 en 75 millimeter. Daarnaast kunt u ook kiezen uit verschillende groftes: diamant, fijn of grof.

Wilt u graag diverse decoupeerzagen voor verschillende materialen, zoals hardhout, MDF en kunststof bestellen? Dan vindt u bij ons ook een introductiepakket in het assortiment.

 

Daarom Borgh

Borgh is de bevestigingsspecialist voor de bouw, industrie en installatiebranche. Het ontwikkelen en op de markt brengen van innovatieve bevestigingsmaterialen en technieken is ons vak en onze passie. Onze producten bestaan uit kwalitatief hoogwaardig bevestigingsmaterialen en elektrisch handgereedschap die u gemakkelijk online bij ons kunt bestellen. Bestelt u boven €150? Dan wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan ontvangt u uw pakket de volgende dag op locatie! Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice.