Diamantschijven en -boren

Voor het snijden of boren in extreem harde materialen, biedt Borgh diamantschijven en diamantboren in diverse diktes en uitvoeringen. Wilt u grote boorgaten maken in o.a. natuursteen, beton en tegels? Ontdek ons assortiment aan professionele diamantboren voor zowel droog, nat als watergekoeld boren. Zoekt u schijven waarmee u moeiteloos kunt snijden in o.a. tegels, keramiek of beton? Dan hebben wij een ruim assortiment aan diamantschijven.

Voor elke professionele klus de juiste diamantboor of schijf

Bij elke professionele klus is het belangrijk dat u rekening houdt met het soort materiaal waarin er geboord of geslepen moet worden. Wij bieden verschillende type diamantboren en schijven op onze webshop, maar welke diamantschijf of boor kunt u het beste gebruiken bij een professionele klus? Wij hebben een paar voor u op een rij gezet, zodat u meteen kunt bepalen welke diamantschijf of diamantboor u nodig heeft bij een bepaalde klus.

Snijden in extreem harde-en basismaterialen: diamantschijf

Onze diamantschijven zijn vervaardigd uit staal met diamantkorrels op de randen. Hierdoor zijn onze diamantschijven extra hard en sterk, waardoor u moeiteloos kunt snijden in uiteenlopende materialen, zoals tegels, beton, natuursteen en meer. Wij bieden diamantschijven in verschillende maten, variërend van 125 tot 350 millimeter. Bij elke professionele klus is het belangrijk dat u de juiste schijf kiest. Wilt u bijvoorbeeld snijden in hardere materialen, zoals gewapend beton? Dan kunt u het beste een diamantschijf met waterkoeling (nat) kiezen.

Boren in extreem harde en zachte materialen: diamantboren

Onze diamantboren zijn voorzien van speciale snijkristallen, waardoor u vlijmscherpe resultaten krijgt na het boren. Wij bieden verschillende diamantboren voor diverse professionele doeleinden. Wilt u bijvoorbeeld gaten maken in zachte, harde of vol keramische tegels? Dan zijn onze keramiekboren en #KERBO diamantboren de perfecte keus. Bij elke professionele klus is het belangrijk dat u de juiste boor kiest. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een diamantboor waarmee u zowel nat als droog kan boren in harde en zachte steensoorten? Dan kunt u het beste voor onze diamantboren nat/droog met ½ gas kiezen.

Daarom Borgh

Borgh is de bevestigingsspecialist voor de bouw, industrie en installatiebranche. Het ontwikkelen en op de markt brengen van innovatieve bevestigingsmaterialen en technieken is ons vak en onze passie. Onze producten bestaan uit kwalitatief hoogwaardig bevestigingsmaterialen en elektrisch handgereedschap die u gemakkelijk online bij ons kunt bestellen. Bestelt u boven €150? Dan wordt uw bestelling altijd gratis bezorgd door DPD. Bestelt u van maandag tot donderdag voor 14.00, dan ontvangt u uw pakket de volgende dag op locatie! Heeft u technisch advies of informatie nodig? Neem dan contact met ons op via onze klantenservice.