Nieuw: uitgebreider assortiment speedbeugels

Nieuw: uitgebreider assortiment speedbeugels

Onze speedbeugels heten niet voor niks ‘‘speed’’ beugels, want met deze beugels kunt u buizen en leidingen gemakkelijk en snel monteren. Onze speedbeugels zijn geschikt voor installatiebuizen en -leidingen voor aan- en afvoer zoals water, verwarming en systeembuizen. De speedbeugel is elektrolytisch verzinkt, waardoor deze uitstekende corrosiebescherming biedt. De geïntegreerde inlegring is vervaardigd uit geluidsisolerend rubber volgens DIN 4109, waardoor geluid- en resonantie van buizen sterk verminderd wordt. De speedbeugel is door zijn snelkliksysteem eenvoudig te positioneren met één hand en te bevestigen met één schroef (geschikt voor kruiskop en zaagsnede). U kunt de speedbeugels monteren met de M8 moer (8 millimeter hoog) of een combinatiemoer van M8 en M10 (17 millimeter hoog).

Uitbreiding speedbeugelmaten

Het is van belang dat de juiste beugelmaat gebruikt wordt om de veiligheid van de bevestiging te kunnen waarborgen. Om aan deze vraag te voldoen, hebben wij de maten in het speedbeugel assortiment uitgebreid. Zo kunt u verschillende buizen met de juiste speedbeugelmaat bevestigen. Om het u makkelijker te maken, hebben wij hieronder een maatschema gemaakt.

Meer informatie over onze producten

Wilt u meer weten over onze speedbeugels of heeft u specifieke vragen over onze producten? Neemt u dan contact op met één van onze vertegenwoordigers.

bestel.be@borgh.net

T +31 (0)32 14 67 13 91

by
11 oktober 2021